norsk

Jeg er født i Fredrikstad, men har bodd i Sarpsborg hele livet mitt. Å vokse opp i Sarpsborg har vært fint og rolig. Fotball har fulgt meg gjennom hele livet som jeg kan huske. Jeg bor rett ved Lande barneskole og jeg husker når jeg var liten pleide alle barna fra landeområde møtes i bingen å spille fotball hele dagen. Jeg fikk mange gode venner som jeg har fortsatt. Jeg er albaner så den albanske kulturen har spilt en veldig stor rolle i oppveksten min. jeg gikk ikke på barnehage så det første språket jeg lærte meg var albansk. Å dra til Kosovo har vært noe jeg og min familie har gjort hver eneste sommer, som liten husker jeg at jeg hata å dra tilbake til Norge. Det var bare mørke, og kulde tenkte jeg. Senere tid har jeg funnet ut at det ikke er sant.

albansk

Unë kam lindur në Fredrikstad, por kam jetuar në Sarpsborg gjithë jetën time. Të rritesh në Sarpsborg ka qenë e këndshme dhe e qetë. Futbolli më ka ndjekur gjatë gjithë jetës time që unë mund të kujtoj. Unë jetoj afër shkollës fillore Lande dhe mbaj mend kur isha i vogël të gjithë fëmijët nga vendi takoheshin në kosh për të luajtur futboll gjithë ditën. Kam bërë shumë miq të mirë që i kam akoma. Unë jam shqiptar kështu që kultura shqiptare ka luajtur një rol shumë të madh në edukimin tim. Unë nuk kam shkuar në kopsht, kështu që gjuha e parë që kam mësuar ishte shqipja. Shkuarja në Kosovë ka qenë diçka që familja ime dhe unë e kam bërë çdo verë, si fëmijë mbaj mend që urreja të kthehesha në Norvegji. Ishte thjesht errësirë ​​dhe ftohtë mendova. Kohët e fundit kam zbuluar se kjo nuk është e vërtetë.

OversetterEngelsk.com | Vilkår

Ikke glem å følge grammatikk og stavelsesregler i teksten du vil oversette. Et av de viktige punktene som brukere bør være oppmerksomme på når du bruker oversetterengelsk.com ordbokssystemet, er at ordene og teksten som brukes når oversettelsen lagres i databasen, og deles med andre brukere i innholdet på nettstedet. Av denne grunn ber vi deg om å være oppmerksom på dette problemet i oversettelsesprosessen. Hvis du ikke vil at oversettelsene dine skal publiseres i innholdet på nettstedet, vennligst kontakt oss på →"Ta kontakt med". Relevante tekster vil bli fjernet fra innholdet på nettstedet så snart som mulig.


Personvernregler

Tredjepartsleverandører, medregnet Google, bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på en brukers tidligere besøk på nettstedet eller andre nettsteder. Googles bruk av informasjonskapsler for annonsering gjør at vi og partnerne våre kan vise annonser til brukerne basert på besøkene deres på nettstedene dine og/eller andre nettsteder. Brukerne kan velge bort personlig tilpassede annonser ved å gå til Annonseinnstillinger. (Du kan også gi brukere muligheten til å velge bort en tredjepartsleverandørs bruk av informasjonskapsler for personlig tilpassede annonser, ved å henvise dem til www.aboutads.info/.)